Netduino home hardware projects downloads community

Jump to content


The Netduino forums have been replaced by new forums at community.wildernesslabs.co. This site has been preserved for archival purposes only and the ability to make new accounts or posts has been turned off.

Kenny

Member Since 13 Aug 2010
Offline Last Active Private
-----

Posts I've Made

In Topic: How to fix deploying to netduino hanging

05 September 2010 - 04:04 AM

Great, that have work! SAM-BA was not working on Win7 x64, but I tried in win vista x32 and that it's. Was not able to install the Serial firmware also, but, i'll give it a try another time! Now, I2C, was not working this morning, I try again, will start another thread for that if I continue to be stuck!

In Topic: How to fix deploying to netduino hanging

04 September 2010 - 08:34 PM

Nope That failed at step 5, the Netduino do not showed up! and (I'm using win 7 x64) do not recognize the Netduino usb now! To be completely honest with you, I have remove the big black power plug this morning (don't know the real name of that adapter) since I don't need it and that was not compatible with the Arduino proto board! Still, I have been able to flash it to Netduino Firmware v4.1.0 (patch 2) once, erase it, every thing was working good. I try the led blinking program on it and it was working well. Then I'm pretty sure that the board is still in real good shape and that I do not have broke anything. I may be wrong here some pics http://sites.google....uiquad/netduino I need the serial communication frameware since I want to be able to use it like I do with my Arduino and my home made configurator for my quad http://sites.google....ad/configurator Give me a real step by step to completely reflash the board... I'll try that before to bought another board!

In Topic: How to fix deploying to netduino hanging

04 September 2010 - 02:32 PM

I thing I broke it for good I try reflash with the latest version 4.1.0 Patch 2, but, with the one enabling the serial communication. I saw the file TinyBooterDecompressor.bin but since the MFDeploy did not load it with the ER_CONFIG and ER_FLASH. So, I tried to flash it only with the ER_CONFIG and ER_FLASH. And now, can't communicate with it, or ping it, in MFDeploy, USB and Serial, nothing, Tried the procedure at the top of the thread, nothing... I did not even see the board name in the combo box where the Netduino appear previously! Is there a work around for that or it's completely over?

In Topic: NetduinoGauiQuad

01 September 2010 - 02:35 PM

great, thank guy's I'll try this soon!

In Topic: NetduinoGauiQuad

31 August 2010 - 05:35 PM

bump, anyone for the &PCMSK0, &PCMSK1, &PCMSK2 have an idea?

home    hardware    projects    downloads    community    where to buy    contact Copyright © 2016 Wilderness Labs Inc.  |  Legal   |   CC BY-SA
This webpage is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike License.