Netduino home hardware projects downloads community

Jump to content


The Netduino forums have been replaced by new forums at community.wildernesslabs.co. This site has been preserved for archival purposes only and the ability to make new accounts or posts has been turned off.
Photo

Service note: updates to forums


  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#21 JerseyTechGuy

JerseyTechGuy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 870 posts

Posted 27 December 2012 - 04:49 PM

Not liking the Code Editor.  I wonder if they make a plugin for .NET code formatting.



#22 emg

emg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 27 December 2012 - 05:19 PM

HI Steve,

 

I used to use Chrome and it worked fairly well, until about a month or so ago when there was an update. Now I get "Unfortunately, Chrome has stopped" when ever I try and start it. Even after a factory reset and re-install!

 

I just tried Dolphin (recomended by a friend), that does the same as the default browser - half the page disapears when I try and add text to the reply box.

 

Given the others on this forum who have responded that their browser's are working, I think it must be this tablet that is at fault. I'll have to add "SUMVISION" to the home electronics black list.

 

Thanks everyone - keep unwrapping those presents.

 

Have you tried resetting the tablet back to defaults? What about the latest firmware updates like these:

 

http://www.sum-visio...upportastro.asp

 

I purchased this for 65 last week:

 

http://www.ergoelect...tablet-gbt740rs

 

and it seems OK. I have noticed that it struggles with big websites and can sometimes pause for a few seconds before updating. I plan on using it to control some home automation tasks so it should be sufficient.

 

Good luck!



#23 Paul Newton

Paul Newton

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 posts
  • LocationBerkshire, UK

Posted 27 December 2012 - 06:35 PM

Have you tried resetting the tablet back to defaults? What about the latest firmware updates like these:

http://www.sum-visio...upportastro.asp[/url]

I purchased this for 65 last week:

http://www.ergoelect...tablet-gbt740rs[/url]

and it seems OK. I have noticed that it struggles with big websites and can sometimes pause for a few seconds before updating. I plan on using it to control some home automation tasks so it should be sufficient.

Good luck!
Thanks, I found that update link earlier today.
I am plucking up the courage to do the firmware re-install.
I have seen that lots of other Sumvision users have slow and buggy experiences also.

I should have waited a bit longer, 65 is a crazy price!
Paul

(I have actually found a browser that works - but no formatting icons at top of edit box.)
Edit - I can just about edit a post with a lot of mesing around. Browser is called UC Browser.

#24 NooM

NooM

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 490 posts
  • LocationAustria

Posted 27 December 2012 - 06:44 PM

since the update iam having problems with firefox (newest version) - in the chat

 

after some minutes it starts lagging (text i send takes 1-3 seconds till i can see it, text from others also, only the sound the text makes is w/o lag)



#25 emg

emg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 27 December 2012 - 08:56 PM

I am plucking up the courage to do the firmware re-install.

 

On mine there is a button for 'Factory data reset' under Settings|Personal. I've done this already after messing about and it works well. Right back to square one.



#26 Michal

Michal

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationPoland

Posted 27 December 2012 - 09:46 PM

After some testing I noticed that changing photo in forum profile is possible by importing a photo from a URL, uploading one ends with "Failed to set a new photo" message. I didn't try the third option "Use Gravatar". Micha?



#27 Magpie

Magpie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 279 posts
  • LocationAustralia (south island)

Posted 27 December 2012 - 10:53 PM

Html 5 nice, this might be why some users have compatability issues.

 

the W3C validator doesn't really like it, but often the errors are the same in 50 places.

not much to worry about but worth a look.

 

Some of the popups seem a bit unneccessary, but on the whole it looks great.


STEFF Shield High Powered Led Driver shield.

#28 Paul Newton

Paul Newton

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 posts
  • LocationBerkshire, UK

Posted 28 December 2012 - 02:43 PM

On mine there is a button for 'Factory data reset' under Settings|Personal. I've done this already after messing about and it works well. Right back to square one.

Been there - done that!

I have even had to do it manually when the tablet refused to turn on at all.

Just starting the firmware upgrade - hopefully this will make a difference.

Thanks again.

 

Edit: That didn't fix it. I have spotted that firefox can be made to work by pressing space before enter to get a newline below the previous one. I can just about use it as long as I don't need to reposition the cursor. Chrome nolonger exists in the market place.



#29 NooM

NooM

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 490 posts
  • LocationAustria

Posted 30 December 2012 - 01:28 PM

wow that new board software is stupid :(

 

2 vids it shows up, the third isent even a link

 

i want the old links back where you can set a text, instead of showing youtube vid itself



#30 iced98lx

iced98lx

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • LocationSouth Dakota

Posted 02 January 2013 - 02:32 AM

Personally, I love the new software. Seems to work really well for me in all aspects, including on mobile. 



#31 Fred

Fred

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 302 posts
  • LocationUK

Posted 02 January 2013 - 02:55 PM

When you get round to it, enabling access via Tapatalk would be good.



#32 Dan T

Dan T

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 posts
  • LocationBoston (Greater)

Posted 18 January 2013 - 02:26 AM

We will be adding the standard netduino.com header and footer within the next week.  We wanted to make sure that the update went well first.  With the exception of a few browser issues (which should be fixed through browser updates or forums software updates by Invision Power) and one or two permission issues, it seems to be working well so far.  Crossing fingers :)

 

Chris

 

While this isn't the highest priority for you guys <*cough* go *cough* ethernet *cough* module>, it would be nice to know I'm on a Netduino Forum when I'm on the Netduino Forum.  I'm easily confused, you know.



#33 Dan T

Dan T

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 posts
  • LocationBoston (Greater)

Posted 19 January 2013 - 05:08 PM

OK. That was fast!  All fixed!  :) 

 

One tiny problem:  The wiki doesn't seem to know me.  :(

 

  • I'm in the forum, logged in
  • I click on the "Wiki" link
  • The wiki comes up but says "Sign In>>" (Instead of "Dan T")
  • If I *do* sign in from the wiki, it just takes me back to the forum
  • GoTo Step 1.


#34 Chris Walker

Chris Walker

    Secret Labs Staff

  • Moderators
  • 7767 posts
  • LocationNew York, NY

Posted 19 January 2013 - 06:38 PM

Hi Dan, Thank you. The Wiki is the last item on our integration list. We'll be re-integrating the login database soon, followed by updating the Wiki's skin. That will complete the database and forums migration. Chris

#35 Giuliano

Giuliano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 361 posts
  • LocationSimi Valley, CA

Posted 18 February 2013 - 12:39 AM

How can I include an attachment in a thread now?



#36 Giuliano

Giuliano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 361 posts
  • LocationSimi Valley, CA

Posted 18 February 2013 - 12:46 AM

Found it, I had to click on Use Full Editor. Duh!!!



#37 Christoc

Christoc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 posts
  • LocationBallwin, MO

Posted 30 September 2013 - 12:24 AM

Maybe it's time to unpin this thread? :D 


View my blog at ChrisHammond.com

Projects: Netduino Tank/Tracked Vehicle, DNNFoos, Random other bits





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

home    hardware    projects    downloads    community    where to buy    contact Copyright © 2016 Wilderness Labs Inc.  |  Legal   |   CC BY-SA
This webpage is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike License.