Using Templates - General Discussion - Netduino Forums
   
Netduino home hardware projects downloads community

Jump to content


The Netduino forums have been replaced by new forums at community.wildernesslabs.co. This site has been preserved for archival purposes only and the ability to make new accounts or posts has been turned off.
Photo

Using Templates

templates

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 David Weaver

David Weaver

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 posts
  • LocationBloomington IL

Posted 20 August 2015 - 02:00 PM

I received the new Netduino 3 Wi-Fi board last week. The new board is great! I did have some issues VS 2013 loading the wrong assemblies.  See my post: http://forums.netdui...-getting-error/

 

I have created a couple of templets to use when creating a new project. To create a templet simply create a new project with all the references to assemblies you commonly use. Then select FILE| EXPORT TEMPLET from the menu to save your program as a templet. The templet will be displayed when the user creates a new project (see image below). I have attached two templets I created they do not include the GoBus.dll because the debug commands where not displayed when it was used? The other changes were to update the 4.2 referenced assemblies to 4.3 and to include System.IO.dll. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

home    hardware    projects    downloads    community    where to buy    contact Copyright © 2016 Wilderness Labs Inc.  |  Legal   |   CC BY-SA
This webpage is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike License.